Meni

Naša ponuda je raznovrsna, a osoblje u kuhinji obučeno za pripremu svih vrsta jela kako bismo ispunili zahteve svim vašim zvanicama.

Kvalitet namirnica koje koristimo predstavljaju konstantne inovacije u polju kreiranja jelovnika.

Iz ponude izdvajamo 4 menija: Standard, Lux, Premium i Buffet.

Standard

Standard meni je idealna opcija za ljude koji žele ukusna jela po pristupačnoj ceni. U okviru ovog menija gostima pružamo selekciju domaćih, toplih i hladnih jela i dezerata, kao i nekoliko opcija za piće.

Lux

Lux meni je posebno kreiran za one koji cene viši nivo usluge i žele da svoje goste počaste nezaboravnim gastronomskim iskustvom. Gosti mogu uživati u nekoliko ekskluzivnih predjela, glavnih jela i dezerata, uz širok izbor vina i drugih pića.

Premium

Premium meni predstavlja vrhunac ponude hrane i pića. Naš tim iskusnih kuvara sprema za vas pažljivo odabrana i savršeno izbalansirana jela koja će probuditi vaša čula.

Buffet

Buffet meni se zasniva na konceptu švedskog stola, time pružajući vama i vašim gostima slobodu da uživate u bogatstvu ukusa i raznovrsnosti. Ovaj meni nudi širok izbor jela, uključujući hladna i topla predjela, glavna jela, salate, peciva i dezerte.Veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih napitaka je tu da upotpuni sveukupno iskustvo.

Najukusnija galerija