Prostor

Skladnost prirode i urbanih elemenata oslikava svaki kutak La Foresta prostora.

Romantična i lepršava atmosfera, daleko od gradske vreve, krije najlepše trenutke koje kreiramo za Vas. Prostor je prilagođen parovima koji žele maksimalnu autentičnost, drugačije iskustvo i uslugu na vrhunskom nivou. Jedinstveno dizajnirana pergola na uređenom travnjaku predstavlja posebno mesto na kojem će mladenci ozvaničiti svoju ljubav.

Svim gostima je obezbeđen obeležen i siguran parking. Takođe, za najmlađe smo obezbedili prostor za igru.

Enterijer

Prostor naše sale La Foresta odiše elegancijom i savremenim luksuzom. Prostran, obasjan prirodnim svetlom i okružen zelenilom, ovaj enterijer stvara atmosferu harmonije i prestiža. Napoleon stolice pružaju notu suptilne izuzetnosti, dok izbor stolnjaka u dubokim, sofisticiranim nijansama poput crne, bele i šampanj boje dodaje dubinu i luksuznost. 

Dekorativne tekstilne salvete, escajg i raznobojne vaze za dekoraciju stolova upotpunjuju ambijent, stvarajući prostor koji pleni modernim šarmom i bogatstvom detalja.

Eksterijer

Spoljašnjost sale dodatno obogaćuje iskustvo. Gostima je omogućen obeležen i siguran parking, čime se pruža praktičnost i udobnost. Za najmlađe posetioce, posebno je uređen prostor za igru, pružajući im zabavu i siguran prostor za istraživanje. 

Tu je i dekorisan foto kutak, ukrašen sa ukusom, gde se mladenci sa svojim gostima mogu fotografisati, čime se stvara trajno sećanje na poseban dan. Sve to upotpunjuje ovaj prostran, besprekorno uređen eksterijer koji odiše elegancijom i stilom.